GİRESUN / ESPİYE - Soğukpınar Şehit Özgün Özdemir İmam Hatip Ortaokulu

0446192465
04546192465
Adres
SOĞUKPINAR BELDESİ MERKEZ MAH. GAZİ SALİM KÜMBÜL CAD. SOGUKPINAR ILK OKULU BLOK NO: 8 ESPİYE / GİRESUN
Vizyon
ÇALIŞANLARIN GÖREVLERİNİ İYİ YAPMANIN HAZZINI YAŞADIĞI,HİZMETİ ALAN ÖĞRENCİLERİN MUTLU ,VELİLERİN MEMNUN OLDUĞU;HUZURLU ÇALIŞMA ORTAMI,ÖĞRENCİ BAŞARISI VE ÖĞRENCİLERİNİN DAVRANIŞLARI İLE ÇEVRESİNDE ÖRNEK TEŞKİL EDEN EĞİTİM KURUMU OLMAK.
Misyon
Kişisel açıdan; İlgi istidat ve kabiliyetleri yönünden yetiştirerek,gelecek hayat ve üst öğrenime hazırlamak,Türkçeyi doğru kullanma,tüm ders ve programlarda belirlenen hedefler doğrultusunda temel bilgi ve beceriler kazandırmak,tüm öğrencilerin öğrenmesini sağlamak,eğitimin bir ihtiyaç olduğuna inanan ve kendini geliştirme isteği duyan ,doğru düşünebilen,bilgili,becerili,kendine güvenen bireyler olarak yetişmelerine fırsat tanımak,2023 eğitim vizyonu belgesinden hareketle araştıran ,inceleyen,kendini sosyal,sportifve sanatsal yönden geliştiren;aklı selim,kalbiselim,zevki selim ve ahlaki değerler üzerinde kendini gerçekleştiren bireyler olarak yetiştirebilmek. Toplumsal açıdan; Atatürk ilke ve inkılaplarına,T.C.Anayasasına ve demokrasinin ilkelerine uygun olarak,hak ve sorumluluklarını bilen milli toplumsal değerlere sahip ülkesini milletini bayrağını seven yurttaş olma bilinci kazandırabilmek İnsan İlişkileri Bakımından; Başkaları ile iyi ilişkiler kurabilen işbirliği içinde çalışabilen çevresine uyum sağlayabilen iyi mutlu ve hoşgörü sahbi insanlar olarak yetiştirmektir.
Kütüphane Kitap Sayısı :2000
Öğretim Şekli :Tam gün eğitim
Asvalt tek yön
Yerleşim Yeri
Soğukpınar Beldesinde bulunan okulumuz Espiye İlçesine 23km uzaklıkta ve 460m rakımda bulunmaktadır.
Okulumuz ilçe merkezine 23 km uzaklıktadır
Kontenjan Bilgileri
Okulumuzda şuan Matematik ,ingilizce ve Sosyal Bilgiler branşlarında 3kadrolu öğretmenimiz bulunmaktadır.Ayrıca okulumuzda Arapça,Fen Bilimleri ve Türkçe normlarımızda açık durumdadır.
Sportif Etkinlikler
Okulumuzda sınıflar arası futbol ve voleybol turnuvaları yapılmaktadır.Ayrıca İlçe ve il düzeyinde yapılan yarışmalara katılımlarımız olmaktadır.